Két új vezetővel bővül az ország első hazai chatbot ügynöksége, a Talk-A-Bot, akik eddigi szakmai ismereteik nagy részét multinacionális cégek hazai leányvállalatainál szerezték.

Varga EszterVarga Eszter nagyvállalati kapcsolattartóként igazolt a Talk-A-Bot csapatához február elején. Ezt megelőzően kilenc évig a Vodafone Magyarországnál nemzetközi ügyfelmenedzserként foglalkozott nagyvállalatok digitalizációs igényeinek felmérésével és megvalósításával.

A Tchibo Budapest retail üzletágvezetői posztját 2008 és 2012 között töltötte be, korábban pedig a McDonalds Magyarország konzultánsa volt.

Varga Eszter pénzügyi szakirányú közgazdasági diplomáját 2002-ben szerezte meg a Pécsi Tudományegyetemen.

Ruby TamásRuby Tamás márka sales lead-ként csatlakozott a Talk-A-Bothoz, szakmai tapasztalatokat mind a távközlési, mind az informatikai szektorban gyűjtött. Az előbbi ágazatban értékesítési menedzserként és ügyfélkapcsolati területen dolgozott a Telekomnál és a Pantelnél.

Utóbbi szegmensben pedig a HP Magyarországnál és az Etalon-Informatikánál gyarapította tudását. Mostani váltását megelőzően 2017-tól a HR technológiai szolgáltató Nexon nagyvállalati ügyfélkapcsolattartója volt.

Ruby Tamás közgazdász diplomáját 2001-ben szerezte meg a Corvinus Egyetemen.