Visszatér a kommunikációs vezetői posztra Halpert Zsuzsa, a feladatkört eddig ellátó Dénes Attila pedig marketingvezetői megbízást kapott.

Dénes Attila SAPIdén januártól Dénes Attilát nevezte ki az SAP magyarországi vezetősége a marketingvezetői feladatok ellátására. A szakember egy éve csatlakozott az üzleti szoftvergyártóhoz, a mostani kinevezést megelőzően a kommunikációs vezetői posztot töltötte be a vállalatnál.

Az új marketingvezető elsődleges feladatai közé tartozik, hogy új tartalomstratégiát dolgozzon ki, bővítse az SAP Hungary digitális eszköztárát, koordinálja a különböző ügyfél- és partnerrendezvényeket, illetve a magyarországi marketing csapat munkáját.

Dénes Attila az SAP-hoz tavaly ősszel érkezett a Vodafone Magyarországtól, ahol az évek során számos országos és nemzetközi kampányban vett részt. Többek között dolgozott a vállalat lakossági és üzleti 5G szolgáltatásainak bevezetésén, és felelős volt a szolgáltató üzleti megoldásainak kommunikációs támogatásáért is.

A közgazdász végzettségű szakember ügynökségi oldalon kezdte karrierjét, a Fleishman Hillard Café csapatában szerzett több szerepkörben is tapasztalatot, főként pénzügyi és informatikai területeken.

Halpert Zsuzsa SAPA kommunikációs vezetői feladatokat idén januártól ismét Halpert Zsuzsa látja el, aki szülési szabadság után tér vissza a pozícióba. A külső és belső kommunikáció irányítása egyaránt a feladatai közé tartozik. Halpert Zsuzsa 2020-ban csatlakozott az SAP-hoz, de már több mint 20 éve dolgozik kommunikációs területen.

Média oldalon kezdte karrierjét: szövegíróként és promóciós producerként dolgozott egy magyarországi televíziós csatornánál, majd ezt követően váltott a PR területére.

Kommunikációs tanácsadóként több mint 12 évet töltött ügynökségi oldalon: az évek során infokommunikációs, pénzügyi, egészségügyi, energetikai, FMCG nagyvállalatok külső és belső vállalati- és termékkommunikációját, sajtókapcsolatait, valamint CSR és márkaépítő programjait menedzselte.