Januártól munkaerő-kölcsönzési üzletággal és az arra épülő szolgáltatással bővül a Nova Human Resources Kft. portfóliója. Az új üzletágat Hortobágyi László irányítja, aki nemrég érkezett a céghez.

Az új vezető feladata az üzletág sikeres felépítése, a kölcsönzött munkaerő létszámának folyamatos növelése, a társaság szolgáltatás portfóliójában meglévő szinergiák azonosítása, valamint a működési folyamatok optimalizálása.

A szolgáltatás lehetőséget ad arra, hogy a vállalat ügyfelei a tevékenységükhöz igazított arányban növelhessék a dolgozói létszámot, gyorsabban alkalmazkodhassanak a változó piaci körülményekhez.

Hortobágyi LászlóHortobágyi László több mint húsz éve dolgozik a HR területén, főként a szolgáltatói szektorban szerzett tapasztalatokat. Számos magyar tulajdonú és multinacionális személyzeti szolgáltatónál dolgozott vezetői pozíciókban. Vállalati oldalon is bővítette szakmai ismereteit, interim HR közép- és felsővezetői pozíciókat töltött be a kkv- és a nagyvállalati szektorban egyaránt. A szakember a Pécsi Tudományegyetemen szerezte alap- és mesterdiplomáját HR szakon, majd az Országos Munkabiztonsági és Munkaügyi Főfelügyelőségnél munkaügyi felügyelőként szerzett alapismereteit munkajogi szakokleveles tanácsadó képesítéssel egészítette ki.

A személyzeti szolgáltatók piacán eltöltött évtizedek alatt Hortobágyi László több munkaerő-kölcsönző cégnél is bizonyította képességeit, felfuttatva a kölcsönzés keretében foglalkoztatott munkavállalók létszámát. Emellett komplex HR-szolgáltatásokat értékesített és épített fel.