A Telenor megújította a nyaralóra, utazáshoz optimalizált eddigi mobilnetes tarifáját. A havi költség a mindenkori használathoz igazodik, csak azokon a napokon fizetünk a mobiladatért, amikor ténylegesen használjuk a netes szolgáltatást.

Telenor: megújult a nyaralós mobilnet

Egy éve a hazai mobilpiacon elsőként jelent meg rugalmas díjazású lakossági mobilinternet-csomagjával a Telenor. A Hipernet Home+Relax-szal kedvező áron kívánt megoldást adni az időszakosan használt – például nyaralókban – felmerülő internetes igények kielégítésére.

A tavalyi díjcsomagot felváltó idei Hipernet Home+ Holiday tarifa egyszerű konstrukcióban kínál megoldást azoknak, akiknek rendszeresen rövidebb időszakokra, egy-egy napra vagy hétvégére van szüksége több mobiladatra. Rövidebb utazások, kirándulások során, vagy a nyaralás alatt használnák a világhálót, de nem szeretnének helyhez kötött internet előfizetést.

Egyszerre több készülékkel, akár okostévével is csatlakozhatunk a routerhez

A mobilrouterrel használható megújult tarifa előnye, hogy a mobiladatért csak azokon a napokon kell fizetni, amikor azt ténylegesen igénybe veszik. Ráadásul egy vezetékes otthoni előfizetéshez hasonlóan egyszerre több készülékkel is lehet a wifire csatlakozni, a mobileszközökön kívül akár laptoppal vagy okostévével is.

A két éves hűségszerződéshez és routervásárláshoz kötött tarifa állandó költsége az alaphavidíj,ami az e-Komfort csomag igénybevétele esetén ezer forint. Ha a felhasználó elkezdi használni a tarifát, automatikusan aktiválódik egy a netezést lehetővé tévő 100 GB-os belföldi napi adatjegy, amelynek adatkerete az adott naptári napon belül (00:00 és 23:59 között) használható fel.

A 100 GB díja hűségszerződés és készülékvásárlás, valamint e-Komfort csomag igénybevétele esetén 490 forint; a napi adatjegyek árai a havidíj mellett összeadódnak a havi számlában. A 100 GB-os adatkeretből pedig 1,8 GB felhasználható az EU-n belül is, hasonlóan a tavalyi nyaralós tarifához.

Készülékvásárlás nélkül is lehetünk előfizetők

A wifizéshez mobilroutert is kínál a Telenor. A beépített akkumulátorral rendelkező hordozható ZTE router Hipernet Home+ Holiday csomaggal, 24 hónap hűség vállalása esetén e-Komfort csomaggal 0 Ft kezdőrészlettel és 22×999 Ft-os havi törlesztőrészlettel vásárolható meg – áll a társaság közleményében.

Ha valaki már rendelkezik megfelelő routerrel, vagy nem szeretne ilyet vásárolni, azoknak az ügyfeleknek is elérhető az ezer forintos havidíjú csomag, amihez azonban 11 havi hűséget kell vállalni.

Aki pedig már előfizetője a régebbi nyaralós mobilnetnek, vagyis a Hipernet Home+ Relax tarifacsomagnak, ezek az ügyfelek továbbra is változatlan feltételekkel használhatják a korábbi tarifát; vagy átválthatnak Hipernet Home+ Holiday-re.