Új vezérigazgatója lesz 16 év után a KPMG hazai irodájának. Október 1-én Robert Stöllingertől Rózsai Rezső, az audit részleg jelenlegi vezetője veszi át a stafétát. Beer Gábor, adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős partner lesz az üzleti tanácsadási részleg vezetője, és a helyettes vezető partneri pozíciót is ő tölti be.

Robert StöllingerRobert Stöllinger 1992-ben csatlakozott a KPMG Magyarországhoz, majd 2003-tól a teljes hazai KPMG vezetésével bízták meg. Vezetői időszaka alatt a 2003-ban még 380 fős KPMG Magyarország 1300 fős nagyvállalattá fejlődött, amely a hazai gazdaság szinte minden jelentős szereplője számára nyújt szakmai szolgáltatásokat.

Ez idő alatt jött létre a könyvvizsgálat digitalizációjának egyik újítása, a Digital Audit Center(DAC), amely a teljes KPMG hálózatában is egyedülálló fejlesztés. Ekkor indult el a globális ügyfeleket kiszolgáló szolgáltató központ (KGSH). Budapesten épült fel a KPMG globális sporttanácsadási részlege, és alapjaiban újult meg a tanácsadási tevékenység is. A most leköszönő vezérigazgató 2014-ig az audit részleg vezetőjeként is dolgozott, majd 2016-tól az üzleti tanácsadási részleg vezetője is volt.

Rózsai RezsőAz új vezérigazgató, Rózsai Rezső 1997-ben érkezett pályakezdőként a KPMG Hungária Kft-hez. Karrierútján Rózsai Rezső 2002-től audit menedzserként dolgozott, 2008-ban partnerré választották, 2014-től pedig az audit részleg vezetője lett.

Az elmúlt 10 évben olyan vállalatok könyvvizsgálója volt, mint a BMW, a Continental, a Graphisoft, a Mercedes-Benz, az SAP, a Siemens, vagy a Zwack Unicum. Komoly tapasztalata van vállalat átalakításokban, felvásárlásokkal kapcsolatos pénzügyi és számviteli tanácsadásban és IFRS átállásban. A vezérigazgatói feladatok ellátása mellett Rózsai Rezső a továbbiakban is vezeti a KPMG Magyarország audit részlegét.

Beer GáborAz üzleti tanácsadási részleg vezetését Beer Gábor veszi át, aki 2014óta a KPMG Magyarország adó- és jogi tanácsadási szolgáltatásokért felelős vezető partnere. Adótanácsadással 1999 óta foglalkozik, 2000-ben csatlakozott a KPMG-hez.

Elsősorban az ingatlan- és az ipari szektort érintő adózási kérdések szakértője, ezen felül komoly tapasztalattal rendelkezik nemzetközi adózási kérdésekben, és elismert tanácsadó a vállalatfelvásárlásokhoz és fúziókhoz kapcsolódó adótanácsadás terén is.