Dapsy Zoltán április elején veszi át Pápai Tamástól az ügyvezetői feladatokat. Elődje a technológiai vállalat egyik nemzetközi pozíciójában folytatja karrierjét.

Dapsy ZoltánA Continental április elsejétől Dapsy Zoltánt bízza meg veszprémi gyárának ügyvezetésével, aki 2003-ban csatlakozott a cég budapesti gyárához, minőségbiztosítási vezetőként. Nemzetközi tapasztalatot 2015 és 2017 között a nagyszebeni gyár minőségbiztosítási vezetőjeként szerzett. Négy éve nevezték ki a budapesti gyár fékvezérlő elektronikákat gyártó gyáregysége vezetőjének.

 

Pápai TamásElődje Pápai Tamás közel három évtizede csatlakozott a multinacionális céghez, amelynél marad a jövőben is, elvállalva egy közelebbről meg nem nevezett nemzetközi pozíciót.

 

 

A veszprémi Continental üzem a világ szinte valamennyi autógyártójának gyárt és szállít különböző szenzorokat gépjármű menetbiztonsági rendszerekhez, akkumulátorokhoz, kormányzáshoz és a menetkényelem növeléséhez.

A helyi kutatási és fejlesztési terület a szoftverfejlesztési tevékenységével, a saját tesztpályán elvégzett teszteléssel együtt a vállalati értéklánc meghatározó részét lefedi. A cég veszprémi fejlesztési központja 2020 szeptemberében járműdinamikai tesztpályájának átépítésével a jövőbeli autóipari elvárásokhoz igazította tesztelési infrastruktúráját. Ezzel párhuzamosan 2020. decemberében beruházásokat hajtott végre a gyár munkafolyamatainak korszerűsítése és infrastrukturális fejlesztése céljából.