A banknál folyó digitalizáció online videós csatornával bővül az egyik fontos ügyfélcsoport számára.

A pénzintézet privátbanki ügyfelei eddig személyesen, vagy telefonon tudtak kapcsolatba lépni a dedikált bankárukkal. A legutóbbi fejlesztésnek betudhatóan a kapcsolatfelvétel nemrégiben zárt online videós csatornával is bővült – derül ki a K&H közleményéből.

Az ingyenes szolgáltatás keretében a 30 és 100 millió forint feletti nagy vagyonnal rendelkező privátbanki és kiemelt privátbanki ügyfelek számára elérhető.

“A privátbanki ügyfelek a dedikált személyi bankárjuktól kapott linken tudnak belépni a biztonságos, zárt csatornás videóhívásba. Fontos, hogy nemcsak látják és hallják egymást, hanem a rendszer dokumentum-megosztásra is képes.

Mivel a videóscsatornán keresztül számos szolgáltatást vehetnek igénybe, így az szinte teljes körűen képes helyettesíteni a személyes ügyintézést, ezáltal időtakarékosabb és kényelmesebb is. Egyre többen élnek közülük ezzel a lehetőséggel” – mondta el Ábrahám András, a K&H privát bank vezetője.

A pénzintézet privátbanki ügyfeleinek a száma az elmúlt három évben a 100 millió forint feletti vagyonnal rendelkező kiemelt szegmensben 165 százalékkal közel 2300-ra nőtt.

Az újonnan kialakított, legalább 30 millió forintos kezelt vagyonnal rendelkező kategóriában pedig több mint 10300 szerződött ügyfelet tart nyilván a bank.