Peter Gazik tölti be 2021. január 1-től a Telenor Magyarország vezérigazgatói pozícióját. Elődje Jan Hanus, a többségi cégtulajdonos PPF-csoporton belül kap más megbízatást.

Peter GazikA jövő januártól érkező új első számú vezető az elmúlt tíz évben különböző vezetői szerepköröket töltött be a távközlésben vállalati kapcsolatok és szabályozási területeken, az elmúlt öt évben pedig a szlovákiai O2 mobiltársaság vezérigazgatója volt. A Telenor Magyarország távozó vezérigazgatója, Jan Hanus 2018.júliusa óta irányította a mobilszolgáltatót.

„Célom, hogy a Telenor Magyarország csapatának vezetésével együtt vihessük tovább a Telenor lendületét. Úgy gondolom, hogy vezetési stílusom, a más piacokon szerzett tapasztalataim, a kreativitásom és az elkötelezettségem nagymértékben hozzájárul a jövőbeni sikereinkhez a magyar piacon” – mondja Peter Gazik, az érkező új vezérigazgató.

A több mint 1300 munkavállalót foglalkoztató Telenor Magyarország jelenleg 75 százalékban a cseh PPF Csoport, 25 százalékban pedig az Antenna Hungária tulajdonában áll. A szolgáltató 3,1 millió előfizetővel rendelkezik.