Az Apple hivatalos hazai disztribútora kedvezményes beszerzési feltételeket kínál a csatlakozó viszonteladók számára. A partner programba bekapcsolódók marketing és képzési forrásanyagokhoz is hozzáférést kapnak.

Apple parner program Apcom

Az Apple termékek értékesítését támogató úgynevezett Distribution Partner Program (DPP) partnerprogramot indít mától az Apcom. Az IT és a távközlési szektorban érdekelt hazai viszonteladók ennek révén kedvező feltételekkel szerezhetnek be Apple termékeket a disztribútortól.

Kis- közép- és nagyvállalatok számára egyaránt elérhető

A partner pozícióval hozzáférést kaphatnak a márka értékesítését segítő marketing és képzési forrásanyagokhoz is. A lehetőség kis-, közép- és nagyvállalatok számára egyaránt elérhető, a regisztráció bármikor elindítható, és a szerződéskötés után a csatlakozott viszonteladók azonnal hozzájuthatnak a partnerprogram kínálta előnyökhöz – derül ki a cég közleményéből.

A DPP célja, hogy az Apcom meglévő partnerei mellett tovább bővüljön a viszonteladók köre az országban, és azok a cégek, amelyek eddig nem hivatalos forrásból vagy disztribútortól szereztek be,szintén be tudjanak lépni az értékesítési körbe .

Az Apcom olyan, az IT és távközlési szegmensben tevékenykedő, magyarországi székhelyű viszonteladó cégek jelentkezését várja, akik vagy már értékesítenek Apple termékeket és kedvezőbb feltételeket keresnek hozzá, vagy szeretnék elérhetővé tenni kínálatukban a márkát is.

A program a teljes Apple portfóliót átfogja, de a csatlakozó cégektől nem feltétlenül elvárás, hogy a komplett Apple termékcsaládot beemeljék kínálatukba. A DPP-n belül jelenleg két kategóriában (DPP Partner Level I és Level II) csatlakozhatnak az új partnerek. Azok a cégek, amelyek hosszú távon is megfelelnek az elvárásoknak, minősített Apple partnerré válhatnak, ami újabb kedvezményeket és további támogatást jelent.

A programhoz csatlakozók az Apcom által forgalmazott más márkák termékeire is kedvező viszonteladói feltételeket kaphatnak. A portfólióban többek között olyan márkák szórakoztató elektronikai cikkei és kiegészítői szerepelnek, mint a Bang&Olufsen, a Withings, vagy a Fitbit.