Megújulnak a Vodafone új mobil tarifacsomagjai, amikből eltűnik a Red és a Go kínálat. Az előfizetők igényeik szerint választhatnak korlátlan adatot és hívást, vagy a hazai piacon egyedülálló tovább vihető, vagy osztható adatot is.

Vodafone új mobil csomagjai

A két legnagyobb tartalmú tarifacsomag állandó készülékkedvezményt is tartalmaz, illetve az április 2-től elérhető előfizetések mindegyike 5G képes.

Az operátor folytatja a tovább görgethető adat ajánlatát

A nem korlátlan adatforgalmú új tarifacsomagok továbbra is tartalmazzák a piacon egyedülálló, a szolgáltató szerint az ügyfelek körében nagyon népszerű tovább görgethető, valamint a családon belüli osztható adatot is. (A hazai sajtóban elsőként lapunk a digitrendi.hu vetette fel a tovább vihető adatok témáját.)

A legkisebb, Mini tarifacsomag havi 4990 forintért 3GB mobiladatot, hálózaton belüli korlátlan belföldi beszélgetést és 150 perc hálózaton kívüli belföldi beszélgetést tartalmaz, így megfelelő választás lehet azok számára, akik kevesebb mobiladatot használnak.

A Midi csomag díja havi 8590 forint, amelyben korlátlan belföldi beszélgetés, valamint 6GB adat található. Azoknak, akiknek fontosabb az online kapcsolattartás és a közösségi platformok, a szolgáltató Easy csomagjában havi 6990 forintért korlátlan belföldi adatot kínál.

Két új csomag a korlátlanságért, készülékkedvezménnyel

Azok számára, akiknek a korlátlan mobiladat és a hívás is fontos, a Vodafone két új tarifacsomagot vezet be: a Maxi csomag havi 13 990 forintért korlátlan belföldi hangot, SMS-t és adatforgalmat tartalmaz, valamint 31 500 forintos készülékkedvezményt.

A legnagyobb, Maxi+ csomag havi 17 990 forintért még nagyobb korlátlanságot nyújt. A tarifával ugyanis az EU felé indított nemzetközi hívások is korlátlanok. A hálózat által elérhető legnagyobb letöltési sebességet biztosító csomag 52 500 forint készülékkedvezményt is tartalmaz.

A Maxi+-t vásárló ügyfeleknek 10 GB családon belül osztható adat is jár. A Maxi és Maxi+ tarifák állandó készülék kedvezménye televízió, tablet, laptop, notebook és okostelefon készülékekhez elérhető, 2 éves hűségszerződéssel.

Az új ügyfelek viszont már nem tudnak előfizetni a korábbi RED és GO tarifacsomagokra, azok viszont akiknek már ilyen csomagja van, továbbra is változatlan feltételek mellett veheti igénybe a szolgáltatást.

A kkv-k számára is megújulnak a tarifacsomagok

A lakossági portfólió mellett a Vodafone a kis- és középvállalati ügyfeleknek kínált üzleti díjcsomagjait is átalakítja. Az új üzleti csomagok mindegyike 5G képes.

A hálózaton belüli korlátlan hívás mindegyik csomagban elérhető, így már havi 5 990 forinttól hálózaton belüli korlátlan hívást kínál a portfolió alsó tarifacsomagja, az Üzleti Midi, 5GB mobiladattal kiegészítve.

Az Üzleti Maxi csomagban a minden hálózatban korlátlan belföldi hívás és a 10 GB adat pedig már havi 9 990 Ft-ért elérhető.

Az Üzleti Plus csomagra előfizetők a korlátlan telefonálást külföldön (EU nemzetközi) és beföldön is élvezhetik 50 GB adattal kiegészítve, 13 990 forintért.

Azok számára pedig, akik az üzleti ügyfélként is a teljes korlátlanságot szeretnék az Üzleti Pro (16 990 Ft) vagy Üzleti Prestige (22 990 Ft Ft) csomagokat ajánlja az operátor.

Ezekben benne van a korlátlan belföldi adathasználat, a korlátlan hívás az EU-ban és belföldön egyaránt, valamint a korlátlan SMS szolgáltatás is. Az Üzleti Prestige tartalmazza még a Világ Napijegy szolgáltatást is, ami EU-n belül és kívül is sokat tartózkodó kis- és közép vállalati ügyfeleknek lehet fontos.

A kisvállalati előfizetőknek az utóbbi két csomag tartalmazza az Alap+ készülékbiztosítást, illetve további kiegészítő opciókat is.

Ezeket a plusz szolgáltatásokat a Vodafone azokhoz a csomagokhoz ajánlja, amelyekben nem korlátlan az adatfelhasználás. A kiegészítő opciókkal teljes, vagy akár alkalmankénti hét napos korlátlanság vehető igénybe.