Szpisják Tibor lesz novembertől a Hewlett Packard Enterprise (HPE)-nál magyarországi ügyvezetője.

Szpisják TiborA T-Systems-hez távozó Gonda Gábortól a cég eddigi kereskedelmi igazgatója veszi át a HPE irányítását. A villamosmérnök végzettségű 34 éves szakember friss diplomásként 2010-ben csatlakozott a HPE elődvállalatához, a HP-hoz.

A pályafutása kezdete óta nagyvállalati eszközökkel és a viszonteladói hálózat építésével foglalkozó Szpisják Tibor a HP kettéválását követően a nagyvállalatok számára informatikai eszközöket kínáló Hewlett Packard Enterprise-nál lépett vezetői pályára 2015-ben.

„Az idei modellváltást követően már szolgáltatásalapú informatikai megoldásokat kínáló HPE-nél az a célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legkorszerűbb informatikai megoldáscsomagot biztosítsuk, amelyet rugalmasan, az aktuális igényeiknek megfelelően használhatnak. A felhőélményt helyi adatközpontban megvalósító platformunk lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy nagyobb beruházás nélkül, fogyasztásalapon élhessenek a legújabb technológiák adta előnyökkel. Szakembergárdánk és a viszonteladói csapatunk biztosítani tudja, hogy a központ által kifejlesztett megoldásokat testre szabjuk az ügyfelek igényei szerint” – mondta el Szpisják Tibor.