A digitalizációval kapcsolatban díjmentes vezetői konzultációt, online marketing-tanácsadást, valamint cégre szabott pénzügyi és jogi támogatás kérhetnek kkv-ügyfelek a Telekom most indult tanácsadói program keretében.

A kis- és középvállalatokat is kiszolgáló Telekom, valamint a nagyvállalati ügyfelek korábbi szolgáltatója, T-Systems februártól egységes márkanév alatt, egy kézből kínálja távközlési és IT megoldásait a teljes üzleti ügyfélkörnek.

Ezen belül a nagy- és középvállalati ügyfelek továbbra is a megszokott személyes kapcsolattartójukhoz fordulhatnak a digitalizációval kapcsolatban is a kérdéseikkel, míg a kkv-k számára az új program biztosítja megfelelő válaszokat a Telekom közel hat éve futó Hello Biznisz platformján.

A platform márciustól induló programjában a vezetői tanácsadás révén a Telekom és együttműködő partnere a CGP Europe szakemberei a vezetői módszerek és attitűd kialakítása mellett a csapatépítés, a konfliktuskezelés, a delegálás, a konstruktív visszajelzés, a döntéshozatal, valamint a motiváló környezet kialakításának a fogásait is megismertetik a jelentkezőkkel.

A tanácsadás havi rendszerességgel igényelhető

Az online marketing-tanácsadást azoknak a cégeknek érdemes igénybe venni, amelyek növelni szeretnék márkájuk ismertségét, valamint jobban kiaknázni a digitális csatornák lehetőségeit – legyen szó közösségimédia-építésről, influenszer marketingről, a vásárlói profilozásról és piackutatásról, vagy termékinnovációs ötletek kidolgozásáról.

A pénzügyekben a szakértők az adott vállalkozásra szabott adótanácsadással, közterhekkel, könyveléssel, könyvvizsgálattal, bérszámfejtéssel összefüggő ismeretekkel állnak a cégek rendelkezésére, de a pénzügyi tervezés és befektetés kérdéseiben is lehet tőlük szakmai támogatást kérni.

A jogi tanácsadással a kkv-ügyfelek könnyebben eligazodhatnak a szerződésekkel kapcsolatos kérdésekben, a peres és nem peres vitarendezési lehetőségekben, vagy épp a szellemi tulajdonnal kapcsolatos ügyekben.

A tanácsadási programban Telekom üzleti előfizetéssel rendelkező egyéni vállalkozók és kkv-k vehetnek részt, havonta legfeljebb egy alkalommal, egy óra időtartamban, díjmentesen és anonim módon. Ehhez a Telekom applikációjában elérhető egyedi kuponkódra és egy néhány lépésből álló regisztrációra van szükség. Ezt követően a szakértő tanácsadó jelentkezik, hogy egyeztessék a konzultáció időpontját.