Az év eleji változásokra felkészülve kisvállalkozásoknak szóló, több ponton is kedvezményes elektronikus fizetési megoldást kínál a Telenor a bankkártya terminálokat(POS) forgalmazó és működtető Fizetési Ponttal együttműködésben.

E-fizetési megoldások

Jövő január elsejétől az online kasszát használó kereskedők kötelesek biztosítani az elektronikus fizetés lehetőségét, és annak folyamatos rendelkezésre állását. Az elektronikus fizetési megoldások közül a POS terminál az egyik legkézenfekvőbb megoldás.

Magyarországon több százezer online pénztárgép van már forgalomban, ebből becslések szerint 40-60 ezerre tehető azok száma, amelyek még nem rendelkeznek elektronikus fizetési lehetőséggel. Nekik kínál költséghatékony, gyorsan és egyszerűen telepíthető megoldást a Telenor és a Fizetési Pont közös ajánlata, amely többek közt havidíj-jóváírást, alacsony (0,95%) tranzakciós jutalékot és 24 órán belüli számla-jóváírást tartalmaz.

A szolgáltatók által ajánlott a konstrukcióban a bankkártya terminált nem kell megvásárolnia a vállalkozásnak. Újonnan beszerzett terminál esetében a bevezetéssel együtt a Fizetési Pont biztosítja a két éven át, szakaszosan lehívható 80 ezer forintos havidíj-támogatást.

A fizetési megoldás három- vagy ötéves hűséggel választható, és nincsen benne elvárt pénzforgalmi minimum. A Telenor a hálózati díjra 30 százalékos kedvezményt nyújt. Emiatt a vállalkozásoknak jobban megéri a mobiltársaságon keresztül megrendelni a Fizetési Pont szolgáltatást.