Megújult a Schneider Electric Secure Power & Cooling üzletágának irányítása. Gendúr István lett a részleg új vezetője, Benyovszky-Aszódi Katalin pedig partnermenedzserként csatlakozott a csapathoz.

Gendúr IstvánGendúr István (33) az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán szerezte meg első diplomáját, munka mellett pedig a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem MBA képzésének befejezésére készül az idén.

A szakember 2012-ben csatlakozott a Schneider Electrichez, 2016-ig vállalkozási mérnökként dolgozott, ipari és áramszolgáltatói vállalkozási munkák lebonyolításáért felelt. A következő két évben szerviz értékesítési mérnök pozícióban ipari végfelhasználók számára végzett konzultatív műszaki értékesítést, majd 2018 és 2020 között szerviz értékesítési vezetőjeként dolgozott.

„Egy komoly kihívásokat hozó év végén csatlakoztam a csapathoz. Az idei évtől azt várom, hogy részben az új munkatársaknak is köszönhetően még erősebb csapat alakul ki. Ennek eredményeként nőhet az üzletág bevétele és folyamatos fejlődést tudunk felmutatni a következő években is” – emelte ki Gendúr István.

Benyovszky Aszódi KatalinNemrégiben csatlakozott a Secure Power üzletág csapatához Benyovszky-Aszódi Katalin partnermenedzseri pozícióban. A szakember a Szent István Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Karán, vállalkozásszervező közgazdász szakon szerzett diplomát.

Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik az IT-szektorban, 2001-2003-ig, a Hewlett- Packard Hungary-nél dolgozott termékkategória specialistaként. Ezt követően 2006 és 2019 között az IBM Magyarországi Kft.-nél töltött be különböző pozíciókat, ahol feladatai közé tartozott a partneri hálózat fejlesztése és működtetése, stratégiai együttműködések kialakítása, illetve a hardver értékesítés biztosítása a viszonteladói hálózaton keresztül.

„A Secure Power üzletág partnermenedzsereként főbb feladataim közé tartozik a viszontértékesítési hálózat fejlesztése, valamint a disztribútorokra és a kiemelt kiskereskedelmi viszonteladó partnerekre fókuszálva a Schneider Electric termékek és megoldások értékesítésének növelése. Célom, hogy a termékportfóliónk egyre szélesebb körben váljon ismertté és keresetté a piacon” – összegezte a közeljövő terveit Benyovszky-Aszódi Katalin.