A kis- és középvállalkozásokat megcélzó Partner Control és Partner Monitoring szolgáltatások nemzetközi cégadatbázissal, adatokkal segítik az üzleti döntéseket, a kockázatelemzést, az új és meglévő ügyfelek pénzügyi adatainak nyomon követését.

Új céginformációs szolgáltatások a Vodafone-nál

A havidíjas szolgáltatások céginformációs hátterét a Bisnode Magyarország biztosítja. A Partner Control szolgáltatásnál elérhetők az összes magyar társas vállalkozás, egyéni vállalkozó, nonprofit és egyéb szervezet adatai.

Adott cégnél a rendszer megmutatja milyen a tulajdonosi háttér, milyen összefonódások, cégkapcsolatok rejlenek az adott szervezet mögött, van-e folyamatban NAV végrehajtás, felszámolás, csőd stb. a céggel szemben.

Időben értesít a cégeket érintő negatív eseményekről

Tartalmazza az összes működő, bírósági eljárás alatti és megszűnt cég jelenlegi és múltbéli nyilvános hivatalos alap adatát, az elmúlt öt évre vonatkozó pénzügyi eredményeket, hivatalos létszámot és árbevételt, a cégek legfontosabb pénzügyi mutatóit és a vállalatokat érintő valamennyi hivatalosan közzétett negatív eseményt. A szolgáltatás díja havi bruttó 3990 forint.

A Partner Monitoring szolgáltatás révén, amiért száz cégre vonatkozóan hasonló díjat számol fel a Vodafone, a felhasználók napi, vagy heti rendszerességgel értesülnek a beszállítókat érintő negatív eseményekről. A két szolgáltatás együttes díja havi bruttó 6990 forint.