Sung Sik Choi személyében április óta új ügyvezető irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további 10 délkelet-európai ország (Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Románia, Szerbia és Szlovénia) kereskedelmi tevékenységét is koordinálja.

Sung Sik ChoiSung Sik Choi karrierjét több mint 20 éve kezdte az LG-nél, és azóta több vezetői pozíciót is betöltött a dél-koreai elektronikai vállalat szórakoztató elektronikai üzletágában.

Az új ügyvezető célja, hogy tovább erősítse a márka meghatározó szerepét a cég számára kulcsfontosságú szegmensekben, köztük a prémium OLED televíziók és a felsőkategóriás háztartási eszközök piacán, valamint tovább bővítse a térségben az innovatív IT termékek körét.

„Izgalmas lehetőség számomra, hogy Magyarországon és a délkelet-európai piacokon erősíthetem az LG márka jelenlétét és pozícióját. „A szórakoztatóelektronikai és háztartási eszközöket, laptopokat, IT termékeket, valamint a klímaberendezéseket is felölelő, széleskörű, stabilan bővülő termékportfóliónk egyedi megoldásokat és funkciókat visz az otthonokba” ”— emeli ki az új ügyvezető.