Március elsejével váltott új márkájára a Yettelre az eddig Telenorként ismert mobilszolgáltató. A váltással új díjcsomagok jelentek meg, átalakult a portál és az applikáció, valamint fokozatosan megújulnak az ügyfélpontok is. Mától lép életbe az eSIM-re bevezetés második lépcsője is.

Yettel: mától indul az új márka

A tulajdonos cseh PPF Telecom Group minden olyan leányvállalatánál alkalmazza az új márkát, amelyet nagyjából két éve vett meg a korábbi tulajdonos Telenortól.

A prepaides ügyfeleknek is van már korlátlan mobilnet

A márka indulásával a Yettel teljesen megújult tarifaportfóliót is kínál mind a havidíjas, mind a feltöltőkártyás ügyfeleinek. A számlás ajánlatok prémium kategóriás díjcsomagjai (a korábbi Hiper- csomagok) Prime névre váltanak, és amelyek fő jellemzője a korlátlan adathasználat, de emellett több, az ügyfelek életét könnyítő szolgáltatást nyújtanak.

Utóbbi közé sorolható például az elsőbbségi ügyintézés, vásárlás esetén a 30 napos elállási lehetőség, a 0 Ft-os készülékajánlatok, vagy a csoportosan elérhető havidíj-kedvezmények. Újdonságként a feltöltőkártyás ügyfeleknek is elérhetővé válik a korlátlan netezés lehetősége, illetve a legalább 1500 Ft-os feltöltés esetén a szolgáltató egy nap korlátlan mobilnet hozzáférést ad az előfizetőnek – sorolta a hivatalos indulást bejelentő tájékoztatón Szafonov Olga, lakossági marketing osztályvezető.

Elhangzott, hogy a névváltással az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincsen, meglévő szerződésükkel az előfizetésüket és a benne foglalt szolgáltatásokat a korábbi feltételekkel használhatják tovább. A társaság telefonos ügyfélszolgálata is változatlanul a 1220-as számon érhető el. A vállalat üzleteinek helyszínei nem változnak, de ezeken már a Yettel logó szerepel.

Megújul a cég weboldala, annak elérhetősége és a Yettel mobilapplikációja is. A weboldal március 1-jétől yettel.hu címen érhető el, a korábbi mobil appot pedig a Yettel alkalmazás váltja fel, amelynek frissítésére a régi alkalmazásba belépéskor egy támogató üzenet hívja fel a figyelmet, illetve március 1-től újonnan is letölthető az AppStore-ból, a Google Play áruházból és rövidesen az AppGallery-ből is.

Kibővült az eSIM-használati kör

Az eseményen elhangzott, hogy mostantól már a kisvállalati és lakossági előfizetők számára is elérhető a Yettel hálózatában az eSIM, kivéve az Apple okosórákra. Mint korábban megírtuk, a virtuális SIM kártyát két lépcsőben vezette be a szolgáltató.

Tavaly decembertől első körben a közép- és nagyvállalati ügyfelek számára vált elérhetővé. A kisvállalatok és a lakossági ügyfelek pedig a fent említett készülékkorláttal vehetik igénybe a szolgáltatást.