A kisvállalkozók zöme mondhatni csak a munkájának él, ritkán szakít időt a feltöltődésre, kikapcsolódásra. Úgy gondolja, hogy a személyes közreműködése nélkül leáll az üzlet – állítja egy friss kutatás.

Új díjcsomag a Telekomnál

Minden második hazai kisvállalkozó ugyan törekszik arra, hogy a vállalkozásán túl más dolgokra is jusson ideje, ténylegesen viszont ritkán adódik lehetősége a munkán kívüli feltöltődésre. Egyebek mellett ez derül ki a Telekom Hello Biznisz közösségi oldalán végzett, több ezer vállalkozó válaszait tartalmazó márciusi mini kutatásából.

A kisvállalkozók többsége szerint a személyes jelenlétük nélkül megáll az üzlet. Az okok között a válaszadók több mint a fele (51%)azt említette, hogy igazából nincs, aki helyettesíteni tudná, vagy attól tartanak, hogy a távollétük miatt ügyfeleket veszítenek (24%).

Erre is nyújthat segítséget a digitalizáció, amivel a vállalkozások úgy növelhetik az üzleti hatékonyságot és az adatbiztonságot, hogy közben csökken az időprés szorítása is. A kutatás arra is rámutatott, hogy az így felszabaduló többlet időt a többség (48%) a családjára fordítaná.

A lehetőséget felismerve a Telekom egy új erre szabott díjcsomagot vezet be, speciális digitális megoldásokkal, amelyekkel az üzletmenet akkor is zavartalan marad, amikor a vállalkozó épp nincs jelen.

Választható sávszélességű vezetékes net, okoswifi opcióval

A Magenta 1 non-stop Business csomagban a folyamatos online elérést és a nagysebességű adatkapcsolatot a választható sávszélességű új üzleti vezetékes net biztosítja. A hozzáférés és a vállalkozás adatainak a biztonságáról pedig az új csomagok esetében az ingyenes felhő alapú adatbiztonsági megoldás, a Cisco Umbrella gondoskodik.

A folyamatosság az üzleti vezetékes internetnél szó szerint értendő, az operátor tavalyi adatai alapján a szolgáltatás 99,95%-os rendelkezésre állással működött. Az internet „faltól falig” stabil kapcsolatának a kialakításához kiegészítőként Üzleti Okoswifi csomag is választható, Üzleti Wifi asszisztenciával.

Az opcionális Okoswifi olyan, az üzlethelyiség méretéhez, illetve a vállalkozás paramétereihez igazodó vezeték nélküli megoldás, amely a fizikai tér (iroda, raktár, eladótér stb.) minden pontján garantálja a megbízható netkapcsolatot.

Új kiépítés esetén a Telekom vállalja, hogy 5 munkanapon belül beköti és élesíti a megrendelt vezetékes internetet. A Magenta 1 Business csomaghoz még mobil előfizetésre is szükség van, amely a szolgáltatói portfóliójának az elemeiből rugalmasan összeállítható.