Gauder Milán, aki korábban a Mastercard globális kártyaelfogadásért felelős alelnöke volt, igazgatósági tagként csatlakozik az IzzyPay Zrt.-hez, támogatva a BNPL hazai térnyerését és az e-kereskedelem felzárkóztatását.

Gauder MilanAz IzzyPay, Magyarország első lakossági BNPL (Buy Now, Pay Later – vásárolj most, fizess később!) szolgáltatójához csatlakozik Gauder Milán, igazgatósági tagként. A szakember több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a pénzügyi szektorban, korábban a Mastercard globális kártyaelfogadásért felelős alelnöke volt.

Karrierje során élen járt az innovatív fizetési megoldások bevezetésében, többek között az érintésmentes fizetés hazai – majd később európai – bevezetése fűződik a nevéhez. A készpénzmentesítési folyamatok mélyebb ismeretével jelentős hatást gyakorolhat az IzzyPay jövőbeli fejlődésére.

Gauder Milán úgy véli, hogy a BNPL egy nagyon fontos kiegészítője lesz a hagyományos fizetési módoknak, amely nagyobb rugalmasságot, szabadságot és kényelmet nyújt a vásárlók számára.

 

„Izgatott vagyok, hogy az IzzyPay pályájának meghatározó, kezdeti szakaszában csatlakozhatok a vállalathoz. A BNPL-ágazat egyre fontosabb szerepet tölt be a pénzügyi szektorban, az IzzyPay mintáját követve egyre több szolgáltató jelenik majd meg a közeljövőben a magyar piacon is. Hasonló tapasztalatokat szereztem a contactless payment esetében: eleinte az érintés nélküli kártya csak egy kávézó láncnál volt elérhető, ahova a fogyasztók nem célzottan az érintésmentes fizetés élménye miatt mentek. Minél jobban elterjedt, annál természetesebbé vált, hogy így is lehet fizetni „– emeli ki csatlakozása kapcsán Gauder Milán.